Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bucksi i Hornetsi razmijenili svoje centre

Kako javlja Adrian Wojnarowski, odnosno The Vertical, Milwaukee Bucksi i Charlotte Hornetsi dogovorili su razmjenu u kojoj će Bucksi poslati Milesa Plumleeja, a zauzvrat dobiti Spencera Hawesa i Roya Hibberta.

Bucksi su ljetos potpisali Plumleeja na četiri godine uz svotu od 50 milijuna dolara, što se od samog početka činilo kao propala investicija. Ovim putem su se riješili njegovog ogromnog ugovora i dobili na fleksibilnosti, jer Hibbertov ugovor istječe na kraju ove sezone, a Hawes ima player-opciju za sezonu 2017./2018. Velika je gužva sada u frontcourtu Bucksa i sve je izglednije da će do kraja veljače naći trade-partnera za Grega Monroea, kojeg se već neko vrijeme pokušavaju riješiti.

Također, budući da su dali jednog igrača za dvojicu, Bucksi će otpustiti Stevea Novaka kako bi napravili prostor za nove igrače.

Što se Hornetsa tiče, navodno su već duže vrijeme željeli Plumleeja i danas su ga konačno uspjeli dobiti, a očito je da je i u dugoročnim planovima kluba te će od sada centarsku poziciju s njim dijeliti Cody Zeller i Frank Kaminsky.

Latest Posts

NE PROPUSTITE