Sunday, May 22, 2022

ZADNJE OBJAVE

Bucksi oprezni sa Bogutom

Centar Milwaukee Bucksa, Andrew Bogut, propustio je polovicu prošle sezone zbog ozlijede donjeg dijela leða.

- Advertisement -

Sljedeæi utorak Bucksi otvaraju svoj trening kamp i nezna se hoæe li Bogut sudjelovati u njemu. Cilj je da Bogut bude spreman do 30. listopada, kada Bucksi igraju prvu utakmicu sezone, protiv Philadelphia 76ersa.

“Još imam posla oko oporavka,” rekao je Bogut za Milwaukee Journal-Sentinel. “Ali ionaku æu svaki dan do kraja života morati raditi na leðima kako bi ih održao jakima. Neæu reèi da sam se oporavio i nastaviti samo igrati košarku. To je najvažnija stvar za osobe sa takvim ozljedama. Oporaviš se i nekoliko tjedana se osjeæaš odlièno, zaboraviš na oporavak. Ozlijeda još uvijek postoji. To je nešto što æe me vjerojatno pratiti cijelu sezonu, a možda i cijeli život.”

Trener Scott Skiles nada se da æe Bogut biti spreman za poèetak sezone.

- Advertisement -

“Na odliènom je putu, trudi se oporaviti što prije,” rekao je Skiles. “Pokušavamo biti pametni u vezi toga. Ne želimo stavljati veliki pritisak na njega. Moguæe je da æu njega i Michaela Redda odmarati od treninga ili prijateljskih utakmica, ali ne zato što s njima nije sve u redu. Jednostavno želim biti siguran da nisu pod prevelikim pritiskom jer je cilj da budu spremni za poèetak sezone.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE