Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bucksi oprezni sa Bogutom

Centar Milwaukee Bucksa, Andrew Bogut, propustio je polovicu prošle sezone zbog ozlijede donjeg dijela leða.

Sljedeæi utorak Bucksi otvaraju svoj trening kamp i nezna se hoæe li Bogut sudjelovati u njemu. Cilj je da Bogut bude spreman do 30. listopada, kada Bucksi igraju prvu utakmicu sezone, protiv Philadelphia 76ersa.

“Još imam posla oko oporavka,” rekao je Bogut za Milwaukee Journal-Sentinel. “Ali ionaku æu svaki dan do kraja života morati raditi na leðima kako bi ih održao jakima. Neæu reèi da sam se oporavio i nastaviti samo igrati košarku. To je najvažnija stvar za osobe sa takvim ozljedama. Oporaviš se i nekoliko tjedana se osjeæaš odlièno, zaboraviš na oporavak. Ozlijeda još uvijek postoji. To je nešto što æe me vjerojatno pratiti cijelu sezonu, a možda i cijeli život.”

Trener Scott Skiles nada se da æe Bogut biti spreman za poèetak sezone.

“Na odliènom je putu, trudi se oporaviti što prije,” rekao je Skiles. “Pokušavamo biti pametni u vezi toga. Ne želimo stavljati veliki pritisak na njega. Moguæe je da æu njega i Michaela Redda odmarati od treninga ili prijateljskih utakmica, ali ne zato što s njima nije sve u redu. Jednostavno želim biti siguran da nisu pod prevelikim pritiskom jer je cilj da budu spremni za poèetak sezone.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE