Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bucksi otpustili Greena, žele dovesti Jeffersona

Milwaukee Bucksi odlučili su pustiti Geralda Greena, iskusnog vanjskog igrača iznimnih skakačkih sposobnosti, koji je u klubu proveo manje od mjesec dana, navodi službena stranica NBA lige.

31-godišnji košarkaš odigrao je četiri pripremne utakmice za Buckse te je u prosjeku zabijao četiri poena uz jedan skok i jednu ukradenu loptu. Njegovim odlaskom oslobodilo se jedno mjesto na rosteru ekipe Jasona Kidda, koji već zna koga želi dovesti na upražnjeno mjesto.

Trenerova želja je Richard Jefferson, njegov nekadašnji suigrač iz New Jersey Netsa, kada su dvije godine zaredom igrali NBA finale. Podsjetimo, 37-godišnji košarkaš je prije nekoliko dana putem razmjene poslan iz Clevelanda u Atlantu, nakon čega su ga Hawksi otpustili.

Richard je s Clevelandom osvojio svoj prvi naslov NBA prvaka 2016. godine, a ovoga ljeta je povukao odluku o mirovini kako bi odigrao još jednu sezonu za Cavse. Na njegovu nesreću, klub je imao drugačije planove i sada mora odabrati novu sredinu.

No, iako se Kidd i Jefferson jako dobro poznaju, potpis ugovora još nije gotova stvar, jer je više momčadi pokazalo interes za iskusnim veteranom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE