Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bucksi planiraju zadržati Ellisa, ne Jenningsa

Pred zanimljivom situacijom nalaze se čelni ljudi Milwaukee Bucksa. Nakon “metle” koju su im priuštili igrači Miami Heata, otpustili su trenera, a neizvjesna je situacija i s rosterom za narednu sezonu.

Oslonac vanjske linije i glavne zvijezde ekipe Monta Ellis i Brandon Jennings, kao i ubojiti šuter J.J. Redick imaju ističuće ugovore. I dok su J.J. Redick i Monta Ellis slobodni igrači, pod pretpostavkom da Ellis iskoristi mogućnost “izlaska” iz ugovora, Jennings je zaštićen igrač, što znači da Bucksi mogu izjednačiti ponudu bilo koje druge ekipe i zadržati njegove usluge. Zbog te okolnosti, kao i mladosti Jenningsa, bilo je za pretpostaviti kako će on i sljedeće godine nositi dres Milwaukeeja, a da će Ellis tražiti novu sredinu, no posljednje informacije preko bare ukazuju na drugačiji ishod.

Poznati američki novinar Marc Stein s televizijske kuće ESPN izjavio je: “Postoji sve veća vjerojatnost u košarkaškim krugovima kako Bucksi preferiraju ostanak Monta Ellisa ispred Brandona Jenningsa narednog ljeta.”

Riječ je dvojci sličnih igrača, atraktivnih napadača, potrošača lopti koji prije svega gledaju kako zabiti. Nisu poznati po dobroj obrani, a do sada nisu pokazali da mogu biti nosioci ozbiljne ekipe. Kada imaju svoju noć praktički ih je nemoguće zaustaviti i zanimljivo za gledati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE