Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bucksi se pokušavaju riješiti centra?

Iako je javnost mišljenja da su Milwaukee Bucksi zadovoljni prošloljetnom tržnicom i dolaskom centra Grega Monroea, izvori bliski ligi u razgovoru s Geryjem Woelfelom za The Racine Journal Times prenijeli su da su ,,Bucksi spremni krenuti dalje i zamijeniti Grega“.

Prema Woelfelu, neke NBA momčadi znaju da se Bucksi pokušavaju riješiti Grega, te on nema (pre)veliku vrijednost. ,,Ne možete dobiti za njega lutrijski izbor“, rekao je neimenovani GM. ,,Čak bi i kasni izbor u prvoj rundi bio lutrija u zamjenu za Grega“.

Usprkos činjenici da Monroe nije među (naj)traženijim igračima, neki zvaničnici NBA lige vjeruju da se za njega ipak može dobiti kasni izbor u prvoj rundi ovogodišnjeg drafta. Jedan agent je rekao Woelfelu da bi bio ,,šokiran“ ako Monroe ostane u Milwaukeeju i nakon ovoljetne tržnice.

Monroe, 26 godina, je prošlog ljeta došao u Milwaukee i u svojoj, zasad, jedinoj sezoni za Buckse postizao je na 79 utakmica (startao u 67) prosječno 15,3 koša, 8,8 skokova, 2,3 asistencije, 0,9 ukradene lopte i 0,8 blokadi. Prije Bucksa nastupao je pet sezona za Detroit Pistonse bilježeći sličnu statistiku. Detroit Pistonsi su ga i izabrali na draftu 2010. godine kao sedmi izbor. Prije Detroita proveo je dvije sezone na Georgetown sveučilištu.

Što se tiče ugovora, Greg je potpisao prošlog leta trogodišnji ugovor vrijedan 57 milijuna dolara. Nakon sezone 2016/2017. Greg ima opciju da svojevoljno izabere da postane slobodan igrač. Naredne sezone po slovu ugovora primit će 17 milijuna dolara, a za sezonu 2017/2018. trebao bi dobiti 17 milijuna dolara.

Nije zasad poznato što Bucksi traže u zamjenu. Ostaje nam vidjeti hoće li Greg ovog ljeta biti zamijenjen ili će ostati u Bucksima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE