Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bucksi slavili u produžetku, ali i ostali bez Giannisa

U utakmici u kojoj su spašavali „goli život“, Millwakuee Bucksi su uspjeli poslije produžetka svladati Miami Heat te smanjiti zaostatak u seriji na 3:1. Ipak, loša vijest za sve poklonike Bucksa je i ozljeda Giannisa Antetokounmpa, koji je zbog ozljede gležnja napustio parket u drugoj četvrtini dvoboja.

Vodeća momčad nakon regularnog dijela NBA lige ušla je odlučno u utakmicu, a Giannis je igrao na briljantnoj razini. Za samo 11 minuta ubacio je 19 poena (šut iz igre 8/10) te uhvatio 4 skoka. Heat je odgovorio pa je rezultat na kraju prve četvrtine bio +9 za momčad iz Miamija. 

U nastavku dvoboja gledali smo izrazito neizvjesnu utakmicu, bez prevelikog rezultatskog odmaka ijedne momčadi. Na dvije sekunde prije kraja imao je Donte DiVincenzo dva slobodna bacanja kod -1, ali ubacio je samo jedno tako da je rezultat bio izjednačen i otišlo se u produžetke.

Dodatno vrijeme donijelo je puno nervoze s obje strane, ali u svemu su se bolje snašli Bucksi na krilima Herra i Middletona pa je Giannisova družina izborila petu utakmicu. Krajnji rezultat bio je 118:115.

Najbolji pojedinci u pobjedničkim redovima bili su Khris Middleton s 36 poena, ali i lošim šutem iz igre 12/28 te Eric Bledsoe koji je ubacio 14 poena uz 10 skokova i 6 asistencija. Za Miami je Bam Adebayo ubacio 26 poena uz 12 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE