Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bucksi spremni razmijeniti Boguta u paketu s Jacksonom

Spomenuti trade Andrewa Boguta prije par sezona u Milwaukeeju bilo je nezamislivo. Bio je jedan od najkvalitetnijih centara lige te igraè oko kojeg su Bucksi temeljili svoju obranu.

No ozljede su uèinile svoje pa se veæ par sezona Boguta èešæe može vidjeti kako u odjelu bodri svoju ekipu, nego na parketu. Teška ozljeda lakta obilježila mu je prethodne dvije sezone, a ove godine slomio je gležanj te èini se polako izgubio strpljenje èelnih ljudi Bucksa.

Andrew nikada nije otvoreno zatražio razmjenu, što je trenutni hit NBA lige, no postoje izvori prema kojima je nezadovoljan kvalitetom ekipe te odnosom sa strogim trenerom Skilesom.

No razlog zašto se oèekuje da æe Bogut i dalje nositi dres Bucksa nije u njegovim problemima s ozljedama, veæ èinjenici da tko god želi njegove usluge mora uzeti i ove sezone neprepoznatljivog Stephena Jacksona. Jacksonov ugovor vrijedan 10 milijuna dolara i upitno zdravstveno stanje Boguta velika su kocka te nam preostaje vidjeti hoæe li se neko odluèiti na taj riskantan potez.

Latest Posts

NE PROPUSTITE