Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bucksi žele zadržati Monroea

Momčad Milwaukee Bucksa se priprema iskoristiti klauzulu u ugovoru s Gregom Monroeom, te ga zadržati i sljedeću 2017./2018. sezonu.

Greg je u ljeto 2015. godine potpisao trogodišnji ugovor s Bucksima prema kojem treba ukupnodobiti nešto više od 51 milijun dolara. Ugovor sadrži tzv. team option prema kojoj momčad iz Milwaukeeja ima pravo zadržati ga i treću godinu u svojim redovima ili ga učiniti slobodnim igračem.

Greg će ove sezoni zaraditi 17,1 milijun dolara, dok bi iduće 2017./2018. sezone trebao zaraditi 17,9 milijuna dolara.

Zasad ostaje utisak da se Greg još uvijek nije najbolje snašao u Bucksima. U prilog tome govori i činjenica da će na startu ove sezone za Buckse startati Miles Plumlee koji je ovog ljeta dogovorio produžetak suradnje s Bucksima, dok će mu partner pod obručima prema projekciji biti bosanski internacionalac Mirza Teletović.

U borbi pod obručima konkurencija Monroeu će biti i John Henson koji većinom igra na poziciji krilnog centra, te izbor Bucksa na ovogodišnjem draftu Thon Maker.

Spomenut ćemo da je nedavno postojala mogućnost tradea Monroea u Charlotte Hornetse, ali se zasad ispostavilo da je to samo bila lažna glasina.

Latest Posts

NE PROPUSTITE