Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Buddy Hield o treningu s Bryantom

New Orleans Pelicansi su na ovogodišnjem draftu izabrali Buddyja Hielda sa 6. izborom. Igrača koji jako puno obećava i koji je pružao izvrsne utakmice na sveučilištu u Oklahomi.

No, zasada još nije pokazao svoj puni potencijal kojeg u napadu ima na pretek. Na svojoj napadačkoj igri je ljetos radio i s Kobejem Bryantom.

Način na koji smo radili šuterske vježbe me još više impresionirao. Bilo je drugačije. Nakon zagrijavanja nismo radili normalne šuterske vježbe – kao što je uzimanje po 10 šuteva sa svake pozicije. Kobe me učio kopirati neke njegove specifične poteze i ponavljali smo ih dok mi nije postalo dosadno raditi ih. To nije bio jedan dribling prema laktu i uzimanje šuta, bio je to cijeli slijed – potezi koje možda ni nećete pokušati na utakmici.“

Jedna je vježba počinjala u visokom postu. Kobe bi napravio fintu šuta kod slobodnog bacanja i pivotirao se u drugu stranu te krenuo prema košu nakon čega bi bacio floater. Natjerao me da to napravim najmanje 100 puta zaredom dok je on gledao.

U 8 ujutro je rekao da ima dogovor za doručak. Ruke su mi bile kao rezanci. Obojica smo bili natopljeni znojem. Osjećao sam se dobro. 2 sata u dvorani. Dobar dan na poslu“, ispričao je svoju priču Hield.

Ove sezone postiže 7,6 poena po utakmici uz 2,3 skoka i 1,2 asistencije za nešto više od 17 minuta na terenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE