Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Buljan upisao double-double, Šekelja slavi 19. roðendan!

Juèer je na NCAA parketima bilo nekoliko naših predstavnika, a najbolji je ponovno bio Zvonko Buljan (na slici) koji je u dresu TCU-a upisao novi dvostruko-dvostruki uèinak.

Sveuèilište TCU je prije juèerašnje utakmice bio na poloviènom omjeru u 14 odigranih utakmica. Zvonko Buljan, Spliæanin u Americi se pobrinuo da njegova ekipa upiše 8. pobjedu, sa novim double-double uèinkom. Naime, upisao je 14 koševa, 12 skokova, 2 asistencije, 2 ukradene lopte i 1 blokadu za 31 minutu, a uz to imao je solidan šut iz igre 4-8, te sa crte slobodnih bacanja, 6-7. TCU je slavio protiv Air Force, a konaèni rezultat je bio 59:50.

Nekoliko minuta dobili su i Mario Štula u dresu DePaula te Ante Džepina u North Illinoisu. Mario je u porazu protiv favorizane Villanueve za 9 minuta uknjižio jedan koš, dok je Ante za dvije minute manje zabilježio 2 skoka!

Dragan Šekelja slavi 19. roðendan!
Perspektivni Zagrepèanin, Dragan Šekelja danas slavi svoj 19. roðendan. Bivši junior Cibone je odluèio ove godine otiæi na prestižno sveuèilište Baylor, gdje oèekivano kao freshman ne dobiva puno prilike, odnosno svako malo mu trener nakloni po koju minutu. Ispred više od 5100 svojih gledatelja, Baylor je slavio protiv Morgan Statea, a Dragan je igrao jednu minutu i u to vrijeme upisao jedan skok. Trener mu nije baš naklonio najbolji roðendanski dar, ali biti æe vremena i za njegovo dokazivanje.

U ime uredništva NBA-Croatia Draganu želimo sretan roðendan i puno uspjeha u nastavku košarkaške karijere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE