Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bullsi žele Leeja, Thundersi Thabeeta

Do kraja prijelaznog roka ostalo je nešto manje od èetiri sata, a na amerièkim stranicama se redovito pojavljuju mnogobrojne špekulacije o potencijalnim novim promjenama. Meðu njima su se pronašli i košarkaš Rocketsa Courtney Lee te centar Grizzliesa Hasheem Thabeet.

Lee odlazi u Bullse?

Prema više izvora najviše interesa za dovoðenje Courtneyja Leeja pokazuju u struènom štabu Chicago Bullsa koji su za zamjenu spremni ponuditi izbor prve runde NBA drafta. No, èelnici Rocketsa trenutno ne prihvaæaju tu ponudu, veæ žele u razmjenu ukljuèiti Omera Asika. (Re)akcija od strane Bullsa za sada još nije poznata.

Ovom prilikom dodajmo i to kako su se Bullsi juèer odrekli Jamesa Johnsona u zamjenu za izbor prve runde ovogodišnjeg NBA drafta.

Oklahoma želi Thabeeta

Prema pisanju Sports! Yahoo (Adrian Wojnarowski) zanimanje za 221-centimetara visokog centra Memphis Grizzliesa, Hasheema Thabeeta pokazuju èelnici Oklahome City. 24-godišnji košarkaš ove sezone ne opravdava draft izbor 2009. godine kada je u njujorškom Madison Square Gardenu imenovan odmah iza Blakea Griffina.

Thabeet je trenutno na prosjeku od 1,2 poena i 1,7 skoka po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE