Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bullsi bolji od Magica, Thunder lako protiv Raptorsa

Košarkaši Chicaga došli su do treæe pobjede u èetvrtom ovosezonskom nastupu u NBA ligi. U svome su United Centeru svladali Orlando s 99-93.

Lani bi ovo bio okršaj dviju velikih zvijezda, Derricka Rosea kod Bullsa i Dwighta Howarda kod Magica. No, Rose je na dulje vrijeme izbaèen s parketa zbog ozljede ligamenata koljena, dok je Howard sreæu odluèio potražiti u Lakersima. Tako su u utorak u glavnim ulogama bili neki drugi glumci, a kod Chicaga se to prvenstveno odnosi na Luola Denga koji je u zadnjoj èetvrtini ubacio osam od svojih 23 poena. Do te je posljednje dionice utakmica bila vrlo izjednaèena, ali onda su Bullsi napokon našli naèin za slamanje gostiju s Floride. Uz Denga, najbolji je kod Chicaga bio Joakim Noah s 20 poena i devet skokova, dok se kod Orlanda istaknuo Arron Afflalo s 28 koševa.

Oklahoma City je dobio prvu èetvrtinu protiv Toronta s 30-17 i povratka za goste više nije bilo. Thunder je na koncu slavio sa 108-88, a predvodio ga je Russell Westbrook s 19 koševa i osam asistencija. Serge Ibaka je dodao17 poena uz šut 8-9, a po 15 su ubilježili Kevin Durant i Kevin Martin. Kod Raptorsa je najbolji bio europski duo, Jonas Valanciunas s 18 i Andrea Bargnani sa 16 poena.

U ogledu momèadi koje su do utorka bile bez pobjede Denver je u svome Pepsi Centeru bio bolji od Detroita sa 109-97. Andre Iguodala je završio utakmicu s double-double uèinkom od 17 koševa i deset skokova, a korak prekratak je ostao Ty Lawson s 15 poena i devet asistencija. Kod Pistonsa, koji su na omjeru 0-4, prvo je ime bio Greg Monroe s 27 koševa i deset uhvaæenih lopti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE