Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bullsi dovode Mohammeda i Belinellija

Chicago Bullsi pred sobom imaju odluku za donijeti o zadržavanju centra Omera Asika u svojim redovima. Zapoèeli su pregovore oko dovoðenja Nazra Mohammeda tako da je sve izvjesnije kako æe Asik od sljedeæe sezone igrati u dresu Houston Rocketsa.

Podsjetimo, Asik je prihvatio ponudu Rocketsa od 25 milijuna dolara za tri godine, a buduæi da je u statusu zaštiæenog slobodnog igraèa Chicago Bullsi mogu izjednaèiti tu ponudu i zadržati ga u svojim redovima. To je visoka cijena za rezervnog centra tako da su Bullsi odluèili pokušati pronaæi zamjenu i èini se da su uspjeli.

Prema pisanju više amerièkih medija, Bullsi su blizu postizanja dogovora s 34-godišnjim centrom Nazrom Mohammedom. Mohammed je u NBA ligi proveo 14 sezona a igrao je za 7 razlièitih ekipa. Ukoliko postignu dogovorom s Mohammedom tada se oèekuje da æe prepustiti Asika Houstonu.

Mohammed je prošle sezone postizao 2,7 poena i 2,7 skokova po utakmici za Oklahoma City Thunder tijekom 11 minuta prosjeèno provedenih na parketu.

Èini se da su Bullsi blizu dovoðenja i šuterskog pojaèanja, lokalni mediji pišu kako je Marco Belinelli veoma blizu potpisu za Bullse. Èeka se prvo konaèna odluka o potpisivanju ili puštanju Asika, a zatim æe se znati i hoæe li Belinelli potpisati za Bullse. Puštanjem Asika u Houston imali bi više prostora pod salary capom što bi im omoguæilo dovoðenje ovog šutera iz Italije.

Belinelli s 26 godina ima 5 godina staža igranja u NBA ligi, a prošla sezona bila mu je najbolja u karijeri, postizao je prosjeèno 11,8 poena i 2,6 skoka po utakmici za New Orleans Hornetse.

Bullsi su do sada dogovorili dolazak Vladimira Radmanoviæa, dok su momèad napustili C.J. Watson i Kyle Korver.

Latest Posts

NE PROPUSTITE