Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bullsi namučili Cavse, Bogdanović odličan u pobjedi

U utorak navečer odigrano je šest utakmica NBA lige. Cleveland je uspio preokrenuti rezultat protiv Chicaga i odnijeti pobjedu, dok je Indiana na gostujućem terenu iznenadila Minnesotu. Celticsi i Clippersi su došli do lakih pobjeda, a Orlando je preokretom upisao slaviti protiv Brooklyna.

Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls 119:112

Chicago je odigrao dobro prvo poluvrijeme protiv moćnog Clevelanda, a na polovici susreta gosti su imali prednost 65:68. U drugom dijelu susreta gledali smo nešto drugačiju igru. Cavsi su brzo preuzeli vodstvo, koje su samo nakratko izgubili krajem treće dionice, te su na kraju došli do treće pobjede sezone. LeBron James, koji je igrao na poziciji playa, prednjačio je s 34 poena i 13 dodavanja, a pratio ga je Kevin Love s 20 poena i 12 skokova. Kod Bullsa je najučinkovitiji bio Justin Holiday s 25 ubačaja, dok je odličnu utakmicu odigrao mladi Lauri Markkanen, ubacio je 19 poena i uhvatio osam skokova. Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland.

Minnesota Timberwolves – Indiana Pacers 107:130

Indiana je priredila iznenađenje Minnesoti, koja je u zadnji čas ostala bez Jimmyja Butlera. Pacersi su bili bolja momčad, od početka su preuzeli kontrolu i nakon prve dionice imali su dvoznamenkastu prednost – 20:33. Krajem prvog poluvremena i početkom drugog Wolvesi su se malo trgnuli i preuzeli vodstvo, ali to je bilo kratkog vijeka. Košarkaši Indiane brzo su vratili prednost i slavili s uvjerljivih 23 koša razlike, a također su postavili novi ekipni rekord ubacivši čak 66,7 % šuteva iz igre (56/84). U pobjedničkoj ekipi najviše su se istakli Victor Oladipo s 28 i Cory Joseph s 21 poenom, dok je Bojan Bogdanović za 30 minuta ubacio 19 koševa i uhvatio pet skokova. Iz igre je gađao odličnih 9/12 uz jednu pogođenu tricu. Domaćine je vodio Karl-Anthony Towns s 28 postignutih poena.

Orlando Magic – Brooklyn Nets 125:121

Zanimljiva utakmica u Orlandu otišla je na stranu domaćina, iako su Netsi veći dio susreta bili u prednosti. U posljednju dionicu Orlando je ušao s devet koševa minusa, ali su košarkaši Franka Vogela bili koncentriraniji u završnici i tako uzvratili Brooklynu za poraz otprije nekoliko dana. Aaron Gordon je bio nezaustavljiv, susret je okončao s 41 poenom i 14 skokova pored svog imena, a odličan je bio i Evan Fournier s 28 ubačaja. Mario Hezonja odigrao je samo šest minuta, dovoljno za jednu asistenciju. Kod Netsa je prednjačio D’Angelo Russell s 29 koševa.

Ostali rezultati:

Boston Celtics – New York Knicks 110:89
Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans 103:93
LA Clippers – Utah Jazz 102:84

Spomenimo i odličan nastup DeMarcusa Cousinsa u porazu od Portlanda, ubacio je 39 poena i uhvatio 13 skokova, kao i ozljedu Anthonyja Davisa, koji je napustio igru nakon samo pet minuta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE