Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bullsi odustaju od McGradyja zbog njegovog stava?

Forma Tracyja McGradyja uopæe nije loša, javlja ESPN, meðutim, ne èini se izglednim da æe sljedeæu sezonu igrati u Chicago Bullsima kod kojih je bio na posljednjoj probi.

Iako je nekoæ sjajni košarkaš Houston Rocketsa o angažmanu u Bullse govorio kao o gotovoj stvari “Mislim da æemo biti sjajni” moguæe je da do njega i ne doðe.

Ne zato što je McGrady zaboravio igrati košarku, tvrdi izvor blizak klubu, veæ stoga što bi se teško pomirio s èinjenicom da æe biti igraè s klupe, a ne predvodnik momèadi i èovjek odluke.

Ne bih imao problema s klupom, ali nije to ono na što ciljam. Kada bih bio u formi u kakvoj sam bio prošle sezone za Knickse tada bih se s klupom pomirio. No, naporno sam radio i vjerujte mi da više nisam takav igraè. Garantiram vam to. Na meni je da se kroz trening-kampove nametnem kao starter“, McGradyjeve su rijeèi koje æe razoružati svaku momèad spremnu ponuditi mu ulogu manju od glavne.

Oèito su razoružale i Bullse koji su od igraèa zatražili “još malo vremena” da razmisle o njegovom angažmanu. Što zapravo i ne garantira McGradyju da je pronašao novi klub.

Latest Posts

NE PROPUSTITE