Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bullsi preokrenuli, Bynum prvi put 20-20

Košem [igrac ime=”Luol Deng” alt=”Luola Denga”] 3.7 sekundi prije kraja Chicago Bullsi su došli do pobjede protiv Atlante (76-74) u utakmici u kojoj su Hawksi nakon tri èetvrtine imali 14 poena prednosti, a u jednom su trenutku vodili i s plus 19.

Kljuèna je figura u lovu na Hawkse bio [igrac ime=”Derrick Rose”] koji je u posljednjoj èetvrtini ubacio 17 od svojih 30 koševa, a utakmicu je zakljuèio i sa sedam asistencija. U završnim sekundama Deng je iskoristio dodavanje [igrac ime=”Joakim Noah” alt=”Joakima Noaha”], a [igrac ime=”Joe Johnson”] je promašio tricu kojom je gostima mogao donijeti pobjedu u United Centeru. Chicagu je sada na omjeru 5-1 i dijeli prvo mjesto s Miamijem u Istoènoj konferenciji, dok je Atlanti ovo bio drugi poraz u šest utakmica.

Drugi poraz u sezoni i drugi u dva dana doživjela je Oklahoma. U utorak je u svojoj Chesapeake Energy Areni izgubila od Portlanda sa 103-93. Zadržali su Blazersi u drugom poluvremenu domaæe košarkaše na 34 posto šuta, a posebno se to, dakako, odnosi na [igrac ime=”Kevin Durant” alt=”Kevina Duranta”] i [igrac ime=”Russell Westbrook” alt=”Russella Westbrooka”] koji su kombinirano iz igre gaðali 16-44. [igrac ime=”LaMarcus Aldridge”] je s 30 poena i osam skokova predvodio Portland do èetvrte pobjede u pet ovosezonskih dvoboja.

[igrac ime=”Kobe Bryant”] i [igrac ime=”Andrew Bynum”] odigrali su briljantnu utakmicu, a Los Angeles Lakersi su na njihovim krilima u svome Staples Centeru nadigrali Houston sa 108-99. Bryant se na kraju dvoboja mogao pohvaliti s 37 koševa, osam skokova i šest asistencija, a Bynum s 21 poenom i èak 22 skoka. Bila mu je to prva utakmica u karijeri s uèinkom 20+ u dvije statistièke kategorije. Lakersi su na omjeru 4-3 ove sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE