Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bullsi pronašli šutera u Mikeu Dunleavyju

Jučer je započela “tržnica” slobodnim igračima u NBA ligi i iako nije bilo puno konkretnih dogovora, neke ekipe su uspjele postići dogovore s pojačanjima za sljedeću sezonu. Jedna od tih ekipa su Chicago Bullsi za koje će od sljedeće sezone igrati Mike Dunleavy.

Za sada je dogovor Dunleavyja i Bullsa samo verbalan, a službeni potpis na ugovor trebao bi biti stavljen 10. srpnja, nakon što NBA liga odredi iznos salary capa za sljedeću sezonu. Dunleavy će za sljedeće dvije sezone dobiti 6 milijuna dolara.

Bullsi su prošle sezone imali velike probleme na šuterskim pozicijama jer im je nedostajalo “čistokrvnih” šutera, no to su dovođenjem Dunleavyja riješili za sljedeću sezonu. Ipak, uspjeh ekipe ovisit će najviše o Derricku Roseu i razini igre koju bude mogao pružati. Propustio je cijelu prošlu sezonu zbog operacije koljena te se očekuje da za sljedeću bude potpuno spreman.

Dunleavy je u NBA ligi proveo 11 sezona, posljednje dvije u Milwaukee Bucksima. Prošle je sezone bilježio brojke od 10,5 poena i 3,9 skoka po utakmici, a slične brojke možemo očekivati i u dresu Bullsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE