Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bullsi svladali Cavalierse, Leonard pogodio za pobjedu Spursa

Philadelphia 76ers – Orlando Magic 88:105

Trojica Hrvata nastupila su u ovom susretu, ali nijedan nije imao poseban učinak. Damjan Rudež i Mario Hezonja odigrali su ukupno šest minuta, bez poena. Dario Šarić kod Phile je odigrao 16 minuta, upisao je dva poena uz šut 1-5. Najbolji kod Magica je bio Aaron Gordon koji je imao 20 poena. Nikola Vučević je upisao 12 poena i 11 skokova i pet dodavanja. Kod Phile su najbolji bili Joel Embiid s 25 poena, deset skokova i četiri dodavanja i Jahlil Okafor sa 16 poena i 13 skokova.

Boston Celtics – Sacramento Kings 97:92

Celticsi su upisali pobjedu protiv Kingsa, a impresivnu utakmicu odigrao je Al Horford. On je imao 26 poena, osam skokova, tri dodavanja, dvije ukradene i čak šest blokada. Isaiah Thomas je imao 20 poena, sedam dodavanja i tri skoka. Kod Kingsa najbolji je bio DeMarcus Cousins s 28 poena, devet skokova, tri dodavanja i četiri blokade.

Toronto Raptors – Los Angeles Lakers 113:80

Raptorsi su već u drugoj četvrtini riješili pitanje pobjednika gdje su uspjeli napraviti nedostižnu razliku. Tu četvrtinu su pobijedili rezultatom 41:26. Najbolji kod domaćina je bio Jonas Valanciunas s 24 poena, sedam dodavanja i četiri skoka. Kod Lakersa koji su u zadnje vrijeme dosta muče najbolji pojedinac je bio Brandon Ingram sa 17 poena, šest skokova i dva dodavanja.

New York Knicks – Minnesota Timberwolves 118:114

Knicksi su kod kuće upisali osmu pobjedu sezoni uz samo tri poraza. Do nove pobjede predvodio ih je Carmelo Anthony s 29 poena, pet skokova, tri dodavanja, tri ukradene. Derrick Rose je imao jako dobru večer s 24 poena, pet skokova, pet dodavanja. Kyle O’Quinn je također bio odličan kod domaćina s 20 poena i 13 skokova. Kod Minnesote najbolji je bio Zach LaVine s 23 poena i tri dodavanja. Karl-Anthony Towns je imao 20 poena, osam skokova i tri blokade.

Atlanta Hawks – Detroit Pistons 85:121

Pistonsi su došli do treće pobjede zaredom i to sve tri u gostima, ovaj put na jako impresivan način. Hawksi su upisali peti poraz zaredom, osmi u zadnjih devet utakmica. Pistonse je do pobjede predvodio Kentavious Caldwell-Pope s 23 koša i osam skokova. Ish Smith je imao 11 poena, 13 dodavanja i pet skokova. Kod Hawksa najbolji je bio Dennis Schröder sa 17 poena i 11 dodavanja.

New Orleans Pelicans – Los Angeles Clippers 96:114

Clippersi su završili svoju turneju na gostovanjima. U šest odigranih utakmica imaju tri poraza i tri pobjede. Ovaj put pobijedili su Pelicanse, a najbolji je bio Blake Griffin s 27 poena, deset skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Chris Paul je imao 17 poena, 13 dodavanja, osam skokova. Kod Pelicansa najbolji je bio Anthony Davis s 21 poenom, šest skokova i četiri dodavanja.

San Antonio Spurs – Washington Wizards 107:105

Spursi su upisali tijesnu pobjedu kod kuće protiv Wizardsa. Ovo im je bila druga pobjeda zaredom i deseta u zadnjih jedanaest. Kawhi Leonard je predvodio Spurse s 23 poena, pet skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Pau Gasol je imao 19 poena, deset skokova i dvije blokade. Kod gostiju najbolji je bio John Wall sa 17 poena, 15 dodavanja i tri ukradene. Marcin Gortat je imao 21 poen, 18 skokova i po dva dodavanja, blokade i ukradene.

Denver Nuggets – Houston Rockets 110:128

Houston je nakon pobjede nad Warriorsima uspio doći do nove pobjede. Bolji su bili od Nuggetsa. James Harden je imao 20 poena, sedam dodavanja i šest skokova. Trevor Ariza je također bio dobar sa 16 poena, sedam skokova, pet ukradenih i tri dodavanja. Kod domaćina najbolji je bio Wilson Chandler s 24 poena, četiri skoka i dva dodavanja.

Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers 111:105

Cavaliersi se u zadnje vrijeme malo muče, te su upisali treći poraz zaredom. Također nemaju ni dobar omjer u gostima, tek su na 4-3. Bullse je do ove pobjede predvodio Jimmy Butler s 26 poena, osam skokova, šest dodavanja, tri ukradene i dvije blokade. Rajon Rondo je imao triple-double, 15 poena, 11 skokova, 12 dodavanja i tri ukradene. Taj Gibson je imao 23 poena, 11 skokova i pet dodavanja. Kod Cavsa najučinkovitiji je bio LeBron James s 27 poena, 13 dodavanja i pet skokova. Kyrie Irving je imao 20 poena, osam dodavanja i šest skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE