Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bullsi svladali Knickse, Warriorsi ”zaustavili” Duranta

Iako Bullsima nije igrao Derrick Rose, a Knicksima Carmelo Anthony, sinoć smo gledali lijepu košarku u United Centru. Domaća momčad je očekivano slavila (103:97),  a igrač utakmice je bio Jimmy Butler koji je zabio 35 poena (rekord karijere), uz 5 skokova i 7 dodavanja. Kod Knicksa, koji iz dana u dan tonu sve dublje, je najviše zabio Tim Hardaway Jr. koji se zaustavio na 23 poena.

Anthony Davis igra fantastičnu sezonu; njegovi Pelicansi su sinoć na gostovanju svladali jednu od boljih momčadi Zapada, Houston Rocketse, a Davis je susret završio s 30 poena, 14 skokova i 5 blokada te je momčad odveo do velike pobjede (99:90). Kod poraženih Rocketsa očekivano je najviše zabio James Harden koji je zabilježio 21 poen.

U redove Kingsa napokon se vratio mladi centar DeMarcus Cousins, ali ni on sinoć nije pomogao Kingsima da se dočepaju pobjede pred svojim navijačima. Kobni su bili Milwaukee Bucksi (108:107) koji su pogodili 13 trica i odličnim vanjskim šutom su na kraju stigli do velike pobjede. Kod pobjednika je najviše zabio Brandon Knight (20 poena), dok je kod Kingsa odličan bio DeMarcus Cousins koji je zabio 27 poena, uz 11 skokova i 5 dodavanja.

Utakmicu večeri i derbi konferencije Zapad gledali smo u dvorani Golden State Warriorsa. Domaća momčad je slavila (114:109), ali treba priznati da ih je pomazila sreća jer je susret nakon ozljede gležnja morao napustiti Kevin Durant koji je samo u prvom poluvremenu, za 18 minuta, zabio 30 poena (šut 10/13, trica 5/6). Warriorsi su na kraju stigli do pobjede, a predvodio ih je Stephen Curry s 34 poena, 7 skokova i 9 dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE