Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bullsi svladali Raptorse nakon produžetka, novi triple-double Westbrooka u pobjedi Oklahome

Sinoć je na NBA terenima odigrano sedam utakmica, dok je osma između Trail Blazersa i Pistonsa koja se trebala odigrati u Portlandu odgođena zbog nevremena. Od ostalih utakmica trebamo izdvojiti novi triple-double Russella Westbrooka koji je predvodio Thundere do pobjede i prekida niza od tri poraza, Jimmy Butler je bio fantastična u pobjedi Bullsi nad Raptorsima kojima je ubacio 42 poena.

Indiana Pacers – New York Knicks 123:109

Fantastična izvedba košarkaša Pacersa protiv New York Knicksa. Ostvarili su novu pobjedu i tako stigli do pete pobjede zaredom. Najbolji u njihovim redovima bio je Jeff Teague s 19 poena, osam dodavanja i četiri skoka. Paul George je ubacio također 19 poena, četiri dodavanja, tri skoka i tri ukradene. Thaddeus Young je imao 16 poena, devet skokova, četiri ukradene i dva dodavanja. Kod Knicksa najbolji je bio Carmelo Anthony sa 17 poena, pet dodavanja i dva skoka. Kristaps Porzingis je imao 16 poena, četiri skoka, četiri blokade i tri dodavanja.

Boston Celtics – New Orleans Pelicans 117:108

Četvrta pobjeda Celticsa zaredom. Na domaćem terenu bili su bolji od Pelicansa. Isaiah Thomas je još jednom odigrao vrhunsku utakmicu. Ubacio je 38 poena, tri skoka i dvije ukradene. Marcus Smart upisao je 22 poena, šest dodavanja, pet skokova i dvije ukradene. Anthony Davis je imao kod gostiju, 36 poena, 15 skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Langston Galloway je ubacio 20 poena i četiri skoka.

Chicago Bulls – Toronto Raptors 123:118 (OT)

Bullsi su odigrali sjajnu utakmicu, uspjeli su nadoknaditi zaostatak u posljednjoj četvrtini i nakon produžetaka pobijediti Raptorse. Ponovno je fantastičan bio Jimmy Butler koji je upisao 42 poena, deset skokova, pet dodavanja i tri ukradene. Dwyane Wade je imao 20 poena, sedam dodavanja i četiri skoka. Kod Raptorsa najbolji je bio DeMar DeRozan koji je ubacio 36 poena, osam skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Kyle Lowry je imao 27 poena, 12 dodavanja, devet skokova i tri ukradene.

Oklahoma City Thunder – Denver Nuggets 121:106

Opet još jedna maestralna utakmica Russella Westbrooka koji je upisao novi triple-double, 17 u sezoni. Prekinuli su niz od tri poraza zaredom, a Westbrook je imao 32 poena, 17 skokova, 11 dodavanja i tri ukradene. Steven Adams je ubacio 16 poena, šest skokova, dva dodavanja i četiri blokade. Kod Nuggetsa najbolji je bio Wilson Chandler s 24 poena, sedam skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Will Barton je imao 21 poena i sedam skokova.

Minnesota Timberwolves – Utah Jazz 92:94

U neizvjesnoj utakmici Jazzeri su uspjeli pobijediti Minnesotu. Najbolji u redovima gostiju je bio George Hill s 19 poena, sedam dodavanja i pet skokova. Rudy Gobert je ubacio 12 poena, 13 skokova i četiri blokade. Gordon Hayward je imao 16 poena, tri dodavanja i dva skoka. Minnesotu je predvodio Zach LaVine s 24 poena, devet skokova i četiri dodavanja. Karl-Anthony Towns je imao 18 poena, 15 skokova. Andrew Wiggins je ubacio 16 poena, pet skokova i četiri dodavanja.

Dallas Mavericks – Atlanta Hawks 82:97

Šesta pobjeda Hawksa, koji su u Novu godinu ušli fantastično. Predvodio ih je do nove pobjede Dennis Schröder s 20 poena, tri skoka i tri dodavanja. Tim Hardaway Jr. je imao 22 poena, tri dodavanja i dva skoka. Dwight Howard je ubacio 15 poena, 20 skokova. Kod Mavsa najbolji je bio Harrison Barnes koji je ubacio 21 poena, četiri skoka i dvije ukradene.

San Antonio Spurs – Charlotte Hornets 102:85

Treća pobjeda Spursa zaredom, 30 u sezoni. Davis Bertans predvodio momčad Spursa s 21 poenom i dva dodavanja. Kawhi Leonard je imao 19 poena, tri dodavanja i dva skoka. Pau Gasol je ubacio 15 poena, 11 skokova i tri dodavanja. Kod Hornetsa najbolji su bili Kemba Walker s 18 poena, tri dodavanja i dva skoka i Jeremy Lamb s 13 poena, osam skokova i tri dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE