Sunday, December 10, 2023

ZADNJE OBJAVE

Bullsi žele dovesti zvijezdu Sixersa?

Chicago Bullsi su otpustili Jima Boylena na mjestu glavnog trenera te su doveli obrambenog stručnjaka Toma Thibodeaua, čime su već poduzeli korake za izgradnju pobjedničke kulture.

No, ukoliko žele ostvariti stvarni napredak, morat će dovesti barem jednu NBA zvijezdu. U nedavnom članku Grega Swartza iz Bleacher Reporta, predložen je trade u kojem bi Bullsi mogli dovesti glavnu zvijezdu Sixersa, Joela Embiida.

“Bullsi bi se trebali izboriti za mjesto u doigravanju iduće godine, prije nego što se postave kao moguća destinacija za slobodne agente 2021. godine. Dolazak Joela Embiida već u ovoj postsezoni bi im pomogao pri ostvarenju ta oba cilja. Ako Philadelphia 76ersi odluče “razbiti” svoju jezgru Ben Simmons-Embiid, Bullsi bi trebali iskoristiti sva sredstva da ga dovedu. Čak i njegovi prosjeci od 23,0 poena, 11,6 skokova, 3,0 asistencije i 1,3 blokade ove sezone djeluju skromno u usporedbi s onim što bi Embiid mogao imati s pravim suigračima oko sebe.”

Bullsi bi s Embiidom u momčadi napokon počeli mijenjati franšizu. Ako uspiju zadržati Zacha LaVinea i dovedu Embiida, mogli bi postati stvarna prijetnja u istočnoj konferenciji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE