Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Butler: “Nije me briga za triple-double, ne zanima me ništa od toga, želim samo pobijediti”

Nakon što je osigurao Miami Heatu prvu pobjedu u NBA finalu 2020. protiv Los Angeles Lakersa, Jimmy Butler zna da je njegovoj momčadi preostalo još puno borbe u finalnoj seriji.

“Mislim da shvaćamo da pripadamo u finale. Mi njih možemo pobijediti sve dok radimo ono što bismo trebali”, rekao je Butler poslije utakmice.

Butlerov triple-double s 40 poena mu je omogućio da postane prvi igrač koji je ikad nadmašio učinak LeBrona Jamesa u utakmici NBA finala.

“Mislim kako je Jimmy fenomenalan”, rekao je James novinarima. “Radio je na parketu sve što im je trebalo od njega večeras.”

James, koji je igrao u svojoj 52. NBA finalnoj utakmici u karijeri, možda je nenamjerno potaknuo Butlerovu veliku noć nakon što ga je očito upozorio da je njegova momčad u “problemu” tijekom prve četvrtine.

Nakon svoje najbolje dosadašnje utakmice u karijeri, Butler je jasno rekao kako ima samo jedan cilj na umu koji nadmašuje važnost individualne statistike.

“Nije me briga za triple-double, ne zanima me ništa od toga, stvarno ne”, rekao je Butler. “Želim samo pobijediti. Učinili smo to. Zadovoljan sam ishodom.”

Zahvaljujući nevjerojatnom Butleru, Miami u utorak u četvrtoj utakmici ima priliku poravnati rezultat u finalnoj seriji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE