Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Butler očekuje bolje Bullse u drugoj polovici sezone

Igre Chicago Bullsa su ove sezone bile vrlo oscilirajuće, pa bi se tako nerijetko dogodilo da pobijede snažnu momčad, da bi poslije toga izgubili nekoliko utakmica od najslabijih klubova lige. Jimmy Butler, najbolji ovosezonski Bik, naglasio je kako još traje prilagodba na novog trenera, ali i da on sam ima nekakvu mapu po kojoj bi Bullsi trebali bolje zaigrati.

„Neke su stvari sada drugačije s novim trenerom“, rekao je Butler. „Ovo je proces učenja za sve nas. Učimo stvari u hodu, i mislim da taj dio odlično odrađujemo. Mislim da mogu biti bolji, da on može biti bolji, mi možemo biti bolji.“

Jimmy je trebao zaigrati na današnjoj All-Star utakmici, no ispriječila se ozljeda koljena, pa će tako Chicagov dragulj utakmicu pratiti iz fotelje. Progovorio je i o pritisku koji je došao potpisivanjem ugovora prošlo ljeto:

Neću reći da sam ja žarišna točka napada momčadi. Mogu ubaciti koš, stvoriti priliku za druge, ali to nije žarišna točka, to je moja uloga u ovom timu. Potpisao sam novi ugovor, osjećam razinu odgovornosti zbog toga. Naravno da oni (Bullsi) ne daju maksimalnu ugovor bilo kome. Moram biti bolji, moram pomoći timu kako bi pobijedili što više utakmica.“

„Teško je kada ljudi svaku večer pozorno prate vaš nastup i očekuju da ćete napraviti nešto posebno. Prije nego što sam potpisao ugovor, govorilo se „Jimmy je ok, Jimmy može sebi dopustiti nekoliko loših utakmica“, ali sada se više takve stvari ne smiju događati, i to mi se sviđa. Kada odigram loše, najradije bih  prebio sam sebe, želim svaku večer igrati dobro i svom timu pomoći da pobijedi.“, završio je swingman Bullsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE