Tuesday, May 7, 2024

ZADNJE OBJAVE

Butler se oprostio od Bullsa

Jimmy Butler ponovno će biti u momčadi s trenerom kojeg poštuje, s osobom koja mu je pomogla da postane igrač kakav je danas. Zadovoljan je s mjestom u koje je došao.

No, navijači Chicago Bullsa nisu tako sretni. Nakon puno nagađanja, Bullsi su dobili Zacha LaVinea koji se oporavlja od potrganih ligamenata i Krisa Dunna, a još su na draftu izabrali kao sedmog Laurija Markkanena. Još su i dobili 16. izbor Minnesote.

Navijači Bullsa su voljeli Butlera, Butler je volio njih i oprostio se od grada i navijača preko Instagrama.

Nije baš imao lijepe riječi za upravu.

Čini se kada te izaberu za lice organizacije to i nije baš sjajno kako sam ja to mislio. Vidite gdje me je to odvelo, što sam prozvan licem organizacije. Tako da pustite me da u Minnesoti budem samo igrač, čovječe. To je sve što želim biti. Želim samo pobjeđivati utakmice. Učiniti sve što mogu za respektabilnu organizaciju i pomoći im da shvate što želim“, rekao je Jimmy za Chicago Sun Times.

To je ludilo, zbog toga što su mi govorili da ću možda u Cleveland, a osim toga bile su i priče za Boston, Minnesotu i Phoenix, a onda opet osjećaj da neću nigdje ići“, izjavio je bivši igrač Bullsa.

Puno ljudi mi je govorilo moguća rješenja, ali ja sam u jednom trenutku prestao obraćati pažnju na to. Ovo je ludilo zbog što me podsjetilo na to kakav je ovo biznis. Ne smiješ se naljutiti ni na koga. Nisam ljut, nisam. Samo mi se ne sviđa na koji su se način odvijale stvari, ali to je OK.“

Igrači su se stalno žalili na loše upravljanje Bullsima, gdje očito nije bilo komunikacije. Hoće li se Minnesota ponašati prema Butleru bolje ? Možda. Na papiru izgledaju kao playoff momčad, koja može doći vrlo brzo u vrh Zapada. Karl-Anthony Towns je jedan od najboljih igrača lige, Andrew Wiggins je jako dobar, a imaju i još nekoliko dobrih igrača u zamjeni.

Prošlo ljeto Bullsi su birali između Derricka Rosea i Jimmyja Butlera ? Tko će biti lider ? Očito nijedan od ove dvojice. To je bilo frustrirajuće za Butlera, ali sada  je na dobrom mjestu. No, navijačima Bullsa slijedi još patnje…

Latest Posts

NE PROPUSTITE