Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Butler dobio otkaz, odlazi u Bullse?

Novi igraè Chicago Bullsa kroz nekoliko dana trebao bi postati Rasual Butler. Prije nekoliko dana u amerièkim medijima pojavile su se vijesti da su Clippersi spremni otkupiti njegov ugovor nakon što je došlo tradea u kojem su u svoje redove doveli  mlado krilo Jamaria Moona kao i razigravaèa Moa Williamsa, ali kao glavni razlog otkupa spominje se rookie Al-Farouq Aminu koji bi sada trebao dobiti više prilike.

Nakon što nisu uspjeli realizirati trade s Houston Rocketsima u kojem bi u njihove redove sletio Courtney Lee, Bullsi su alternativu pronašli u 31-godišnjem igraèu koji može igrati na poziciji beka šutera i niskog krila. Trener Bullsa Tom Thibodeau smatrao je dvojac Rose-Lee  savršenim parom na bekovskim pozicijama, ali vodstvo kluba nije se bilo spremno odreæi Turèina Omera Asika, pa se zamjena nije izvršila.

Bikovi traže tricaša, a upravo je Butler  poznat kao solidan tricaš i time bi trebao pomoæi novoj momèadi, iako šutira 32,6 % iza linije za tri poena, što su mu najlošije brojke od rookie sezone.

Uz njega kao moguæe pojaèanje spominjao se Corey Brower. Uz to što je sedam godina mlaði i ima mnogo prostora za napredak Bullsi ga nisu potpisali zbog slabijih šuterskih sposobnosti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE