Saturday, December 10, 2022

ZADNJE OBJAVE

Bynum blizu prelaska u Europu

NBA liga je u lockoutu što znaèi da nema standardno mnogo nagaðanja o razlièitim razmjenama igraèa, ali aktualan je prelazak NBA igraèa u Europu.

- Advertisement -

Veæ je nekoliko igraèa potvrdilo odlazak u Europu, neki imaju naèelan dogovor, prema kojemu æe doæi u Europu ukoliko bi lockout odgodio poèetak nove NBA sezone ili ju otkazao, dok je veæina ostalih igraèa još u pregovorima.

Vjerojatno ne postoji ekipa koja ne bi htjela u svojim redovima imati nekog NBA igraèa, a sve èešæe se spominje ime Maccabija iz Tel Aviva. Juèer se spominjalo da su se ukljuèili u igru za dovoðenje Amar’ea Stoudemirea, no on je ipak naglasio kako planira ostati u Sjevernoj Americi. Zatim je Maccabi nastavio potragu i èini se da je pronašao igraèa za sebe.

Taj igraè je Will Bynum, eksplozivni igraè Detroit Pistonsa kojeg mnogi pamte po atraktivnim zakucavanjima. “Bynum bi volio doæi u Maccabi ukoliko to bude moguæe”, izjavio je izvor blizak igraèu. “Ali Maccabi nije sretan što bi mogao izgubiti igraèa usred sezone ukoliko se lockout prekine.”

- Advertisement -

Bynum je inaèe veæ igrao za Maccabi, bilo je to izmeðu 2006. i 2008. godine, nakon èega je prešao u Detroit. Njegov ugovor s Pistonsima traje još dvije godina, tako da je prelazak u Europu nešto kompliciraniji i glavu rijeè, ukoliko doðe do dogovora izmeðu igraèa i ekipe, ima FIBA koja mora odobriti igranje NBA igraèa s važeæim ugovorom za neku drugu ekipu.

Detroit Bynuma uglavnom uvodi u igru s klupe, a on za prosjeèno 18 minuta na parketu postiže 7,9 poena i 3,2 asistencije po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE