Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bynum blizu prelaska u Europu

NBA liga je u lockoutu što znaèi da nema standardno mnogo nagaðanja o razlièitim razmjenama igraèa, ali aktualan je prelazak NBA igraèa u Europu.

Veæ je nekoliko igraèa potvrdilo odlazak u Europu, neki imaju naèelan dogovor, prema kojemu æe doæi u Europu ukoliko bi lockout odgodio poèetak nove NBA sezone ili ju otkazao, dok je veæina ostalih igraèa još u pregovorima.

Vjerojatno ne postoji ekipa koja ne bi htjela u svojim redovima imati nekog NBA igraèa, a sve èešæe se spominje ime Maccabija iz Tel Aviva. Juèer se spominjalo da su se ukljuèili u igru za dovoðenje Amar’ea Stoudemirea, no on je ipak naglasio kako planira ostati u Sjevernoj Americi. Zatim je Maccabi nastavio potragu i èini se da je pronašao igraèa za sebe.

Taj igraè je Will Bynum, eksplozivni igraè Detroit Pistonsa kojeg mnogi pamte po atraktivnim zakucavanjima. “Bynum bi volio doæi u Maccabi ukoliko to bude moguæe”, izjavio je izvor blizak igraèu. “Ali Maccabi nije sretan što bi mogao izgubiti igraèa usred sezone ukoliko se lockout prekine.”

Bynum je inaèe veæ igrao za Maccabi, bilo je to izmeðu 2006. i 2008. godine, nakon èega je prešao u Detroit. Njegov ugovor s Pistonsima traje još dvije godina, tako da je prelazak u Europu nešto kompliciraniji i glavu rijeè, ukoliko doðe do dogovora izmeðu igraèa i ekipe, ima FIBA koja mora odobriti igranje NBA igraèa s važeæim ugovorom za neku drugu ekipu.

Detroit Bynuma uglavnom uvodi u igru s klupe, a on za prosjeèno 18 minuta na parketu postiže 7,9 poena i 3,2 asistencije po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE