Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bynum ipak spreman za doigravanje

Pretposljednju utakmicu sezone Los Angeles Lakersi su igrali protiv San Antonio Spursa i iako su pobijedili, teren su napustili zabrinuti zbog ozljede Andrewa Bynuma.

Bynum je na toj utakmici iskrenuo koljeno te su odmah zapoèele prièe kako Lakersi nemaju šanse u doigravanju ukoliko im se ne vrati njihov prvi centar. No na sreæu svih navijaèa i èelnika Lakersa, Bynum æe ipak nastupiti u doigravanju, i to od prve utakmice.

Juèer je Bynum bio na snimanju koljena magnetnom rezonancom. Rezultati su pokazali kako nije došlo do veæeg ošteæenja. U službenom priopæenju Lakersa stoji da je došlo do lakše kontuzije kosti, što nije ozbiljnija ozljeda i Bynum æe moæi punom snagom igrati u pohodu Lakersa na treæi uzastopni naslov prvaka.

Još je jedan igraè Lakersa imao problema s koljenom; to je Matt Barnes koji je takoðer bio na snimanju koljena magnetnom rezonancom. Kao i kod Bynuma, rezultati su povoljni tako da i on može bez optereæenja nastupati u doigravanju.

Bynum je ove sezone odigrao 54 utakmice tijekom kojih je prosjeèno postizao 11,3 poena i hvatao 9,4 skoka po utakmici. Barnes je odigrao utakmicu manje, 53, te je za prosjeènih 19 minuta na parketu u svoju statistiku upisivao 6,7 poena i 4,3 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE