Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bynum na parkete tek krajem studenog

Centar NBA prvaka LA Lakersa, Andrew Bynum æe zbog operacije desnog koljena, izbivati puna dva mjeseca. Mada se pojavio u trening kampu svoje ekipe u El Segundu, Lakersi neæe riskirati obnovu ozljede, te æe dobro odmoriti Bynuma za nove izazove i pokušaj obrane naslova.

Bynum je, naime, imao isušeno koljeno èak tri puta tijekom doigravanja protekle sezone, pa je njezin kraj doèekao pod nožem. Nakon operacije je otišao u obilazak Europe i Afrike. Usput je pogledao par utakmica Svjetskog prvenstva, i uživao u afrièkom safariju. Bynumovi suigraèi su rekli da nisu previše zabrinuti zbog njegove odsutnosti. Lakersi su ove sezone ranije poèeli sa pripremama zbog europske turneje sljedeæeg mjeseca.

Osjeæam se dobro. Doktori su mi rekli da æu se prvo morati odmoriti kako bi potpuno spreman doèekao novu sezonu. Upravo sam se vratio sa odmora iz Europe i Afrike, i to mi je bio jedan od najboljih odmora u životu. Htio sam se dobro odmoriti jer sam mislio da je upravo dobar odmor kljuè brzog oporavka, i bio sam u pravu.“, rekao je 23-godišnji Bynum koji je prošlu sezonu imao prosjek od 15.0 koševa i 8.3 skoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE