Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bynum neæe mjenjati Howarda u Londonu

Buduæi da se Dwight Howard odluèio na operaciju leða kojom je završio ovu sezonu, amerièka košarkaška reprezentacija ostala je bez prvog centra za nadolazeæe Olimpijske igre u Londonu. Andrew Bynum je trebao zamijeniti Howarda u prvoj petorci, ali on je odbio poziv te neæe zaigrati u Londonu.

“Vjerojatno neæu igrati”, izjavio je Bynum nakon poraza Lakersa kada su ga upitali ima li namjere zaigrati. “Moram se pobrinuti za svoje noge tijekom ovog ljeta. Planiram otiæi u inozemstvo na lijeèenje.”

Bynum je do sada obavio više operacija koljena. U svim sezonama osim u njegovoj drugoj u NBA ligi propuštao je velik broj utakmica zbog ozljeda te je ove konaèno uhvatio kontinuitet igre, što se vidi i po njegovoj statistici koja mu je ove sezone najbolja u karijeri, 18,9 poena i 11,9 skokova po utakmici.

“Ne želim odmarati, ali nemam izbora. Moram otiæi na nekoliko terapija zbog kojih moram putovati u inozemstvo.”

Amerièka košarkaška reprezentacija bi tako mogla pozvati centra New York Knicksa Tysona Chandlera da bude prvi centar momèadi. Takoðer, Kevin Love i Chris Bosh bi mogli igrati centra ukoliko bude potrebno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE