Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bynumu dvije utakmice suspenzije (video)

Zbog namjernog prekršaja nad Minnesotinom košarkašu Michaelu Beasleyju u susretu igranom prošlog petka NBA liga je odredila centru Los Angeles Lakersa Andrewu Bynumu dvije utakmice supenzije.

Nešto više od šest minuta prije kraja posljednje èetvrtine u Staples Centeru Beasley je krenuo u prodor pod koš, a ondje ga je Bynum grubo prizemljio laktom u prsa. Iz uprave NBA lige su taj potez ocijenili nesportskim èinom te su kaznili Bynum s dvije utakmice suspenzije, od èega je jednu veæ odradio u nedjelju protiv Portlanda. Drugi susret koji æe prisilno propustiti bit æe onaj protiv Phoenix Sunsa u utorak.

“Žao mi je zbog momèadi, zbog navijaèa. Suspenzija je subjektivna stvar. Ne znam kako su to procijenili, nije mi baš jasna kazna” komentirao je trener Lakersa Phil Jackson.

Lakersi su nakon All-Star pauze pobijedili u 11 od 12 odigranih susreta, a Bynum je u tom periodu na prosjeku od 11.8 koševa, 13 skokova i 2.6 blokada. Beasley je ubrzo nakon pada i prekršaja Bynuma odšepao s parketa, a rentgenske snimke njegovog kuka i ramena nisu otkrile teže ozljede.

Latest Posts

NE PROPUSTITE