Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Byron Scott: D’Angelo nije zreo poput Irvinga i Paula

Ove godine D’Angelo Russell nije baš u milosti njegova trenera Byrona Scotta, pa tako rookie kojem se predviđa svijetla budućnost trenutno ulazi s klupe za Los Angeles Lakerse. Nemali broj puta je i on sam izjavio da će se pokušati izboriti za početnu petorku, no to mu ne ide od ruke u ovom trenutku. O tome se izjasnio i Byron:

„Iskreno, nisam baš mnogo pazio D’Angela u ligi. Ali se uvijek vraćam na razmišljanje, nakon što budem prestrog prema njemu u nekim prilikama, da je on devetnaestogodišnjak, i da je on samo dječak koji igra u svijetu muškaraca. Znam da ima potencijala. Jednostavno treba nastaviti raditi. Nastavit ću se truditi oko njega jer mislim da ima šansu da postane vrlo dobar košarkaš.“

Kasnije u toku srijede, Scott je dalje kritizirao Russella rekavši da on nije zreo poput rookie point guardova koje je on trenirao, poput Kyrie Irvinga u Clevelandu te Chrisa Paula u New Orleansu.

D’Angelo Russell solidno koristi ove minute s klupe, pa tako u prosjeku bilježi 12.2 poena, 3.6 skoka te 3.3 asistencije za prosječno 26 minuta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE