Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Byron Scott hrabri Juliusa Randlea

Nakon vrlo teške ozljede u prvoj utakmici prošle sezone, jedan od budućih nositelja igre Los Angeles Lakersa Julius Randle vraća se na NBA parkete.

Oporavak je išao odlično, on je došao u trening-kamp u dobroj formi, a par snimaka s predsezonskih utakmica Jezeraša govore nam kako u svom rosteru trener Bryon Scott ima sjajnog prospekta. Naravno, svi u organizaciji Lakersa su toga svjesni, pa se tako mnogo očekuje od mladog krilnog centra, a jedna od stvari koju on stvarno dobro radi (posebno dobro s obzirom na svoju poziciju) je prenošenje lopte sa svog na protivnički dio terena.

To su i u trenerskom timu Lakersa odlučili da potenciraju pa je tako trener Scott izjavio: “Rekao sam mu kada god uzmeš defenzivni skok, samo guraj loptu.” I sam Randle je toga svjestan, te se nadovezao sa: “Navikao sam da mnogo držim loptu u svojim rukama, to radim otkada sam bio mali. To je ono što sam ja, i to je meni prirodno. Uvijek sam bio takav – sve sam radio na parketu, mijenjao sam igru na više načina.”

Randle čini jednu trećinu plana Mitcha Kupchaka da Lakerse vrate gdje povijesno pripadaju. Druga dva dijela su prošlogodišnje otkrivenje Jordan Clarkson i ovogodišnji drugi pick D’Angello Russell, a njih trojica bi trebali da nose tim mnogo godina unaprijed.

Također treba dodati da je ovo vjerojatno zadnja godina legendi franšize Kobe Bryantu pa će tako ovo biti vrlo emotivna godina za svakog navijača Lakersa, međutim s potencijalom koji posjeduje ovaj roster nitko od njih se ne treba brinuti za budućnost. Ako uspiju istrpjeti ovih par godina loše igre (nekako je lakše kad se to nazove rebuilding) vjerujem da će gore spomenuta trojka uz još par igrača moći okrenuti sreću za ovu trofejnu franšizu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE