Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Byron Scott nije zadovoljan radom u Los Angelesu

Sada već bivši trener Lakersa, Byron Scott, bio je iznenađen odlukom čelnika franšize da okončaju njihovu suradnju. U izjavama nakon službenog saopćenja, izrazio je žaljenje zbog pristupa koji je pokazao u proteklom regularnom dijelu sezone.

Naime, Scott žali jer nije davao više prilika za igru veteranima u timu, što bi navodno dalo šansu za više pobjeda tijekom rebuilding faze Lakersa.

Da sam znao da otkaz dolazi, više minuta bih davao Lou Williamsu, Brandon Bassu i momcima poput njih“, rekao je Scott. „Oni su mi davali najbolje šanse za pobjede“.

D’Angelo Russell i Julius Randle su u nekoliko navrata ispadali iz startne petorke.

Mladi momci su mladi momci. Nadate se prije ili kasnije sa svima njima da će im zasjati mala lampica iznad glave i da će shvatiti o čemu sam govorio. Imali smo vrlo malo tih momenata“.

Scott se osvrnuo i na razgovor koji je imao s Mitch Kupchakom, kada je informiran o konačnoj odluci.

Rekao mi je da neće aktivirati moju ‘opciju’. Ali i dodao je da sam u ovom poslu dugo i da znam kako izgledaju ove situacije“.

Tijekom intervjua za posao, Scottu su čelnici najavili proces koji će trajati duže od dvije sezone.

Nisam se pokušavao samo prodati. Bilo mi je jasno u kakav posao se upuštamo i znao sam da će svaka sezona biti teška. Ali dodao sam da se nadam da ću imati i godinu nakon završetka rebuildinga. Pitali su me da li sam načisto s tim, a onda sam i ja njih pitao isto. Odgovor je bio potvrdan, obostrano“.

Latest Posts

NE PROPUSTITE