Friday, August 19, 2022

ZADNJE OBJAVE

Byron Scott o Bryantu kao treneru NBA momčadi

Izjave trenera Los Angeles Lakersa Bryon Scotta u posljednje vrijeme koštale su ga mnogih kritika i osuda, kako zbog rekordno lošeg omjera Lakersa tako i zbog izjave o 2. picku drafta D’Angelu Russelu.

- Advertisement -

U žarištu svega toga Scott je dao iznenađujuće iskrenu izjavu s kojom bi se mnogi NBA analitičari složili kada je u pitanju Kobe Bryant.

Na pitanje novinara LA TimesaDa li može zamisliti Kobe Bryanta kao trenera ako se ovaj odluči zaplitavi u trenerske vode nakon završene karijere?

Scott je odgovorio bez dlake na jeziku rekavši kako ne može zamisliti Bryanta kao trenera jer bi on doslovce „ubio nekoga“.

- Advertisement -

Opće poznato je to da Bryant odlično poznaje košarku, pomagao je masi igrača koja su nosila ljubičasto – žutu boju te je poznat po velikom natjecateljskom duhu i insktiktu ubojice koji teži da ponizi protivnika.

Ovom izjavom Scott je dosta zaintrigirao NBA masu samim time jer dosta fanonva željelo bi vidjeti Kobea u ulozi glavnog trenera neke momčadi isto tako kako pravi grimase dok njegova ekipa gubi trideset poena razlike.

Latest Posts

NE PROPUSTITE