Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Byron Scott o Bryantu kao treneru NBA momčadi

Izjave trenera Los Angeles Lakersa Bryon Scotta u posljednje vrijeme koštale su ga mnogih kritika i osuda, kako zbog rekordno lošeg omjera Lakersa tako i zbog izjave o 2. picku drafta D’Angelu Russelu.

U žarištu svega toga Scott je dao iznenađujuće iskrenu izjavu s kojom bi se mnogi NBA analitičari složili kada je u pitanju Kobe Bryant.

Na pitanje novinara LA TimesaDa li može zamisliti Kobe Bryanta kao trenera ako se ovaj odluči zaplitavi u trenerske vode nakon završene karijere?

Scott je odgovorio bez dlake na jeziku rekavši kako ne može zamisliti Bryanta kao trenera jer bi on doslovce „ubio nekoga“.

Opće poznato je to da Bryant odlično poznaje košarku, pomagao je masi igrača koja su nosila ljubičasto – žutu boju te je poznat po velikom natjecateljskom duhu i insktiktu ubojice koji teži da ponizi protivnika.

Ovom izjavom Scott je dosta zaintrigirao NBA masu samim time jer dosta fanonva željelo bi vidjeti Kobea u ulozi glavnog trenera neke momčadi isto tako kako pravi grimase dok njegova ekipa gubi trideset poena razlike.

Latest Posts

NE PROPUSTITE