Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

C.J. McCollum blizu povratka na parket

22-godišnji razigravač Portland Trail Blazersa, C.J. McCollum, oporavio se od ozljede stopala i u petak je punom snagom sudjelovao na cijelom treningu. Uskoro bismo ga trebali vidjeti i njegov debi u dresu Blazersa.

“Već sam dugo ne osjećam nikakvu bol i noga je zaista u redu. Znam da neću biti spreman nakon jednog treninga. Krenut ću polako da vidim kako ću se osjećati, pa ćemo tada vidjeti kako napredujem”, izjavio je.

Vrlo sličnu ozljedu doživio je tijekom svoje koledž karijere, a nakon vrlo dobrih predstava u ljetnoj ligi, predviđala mu se borba za novaka godine.

“Drugi put u životu sam slomio kost u lijevom stopalu, a sada ulazeći u svoju prvu NBA sezonu. Bila je to teška situacija. Pokušao sam se staviti u poziciju kako bih bio uspješan i radio sam mnoge stvari na pravi način i pokušao sam se brinuti o svom tijelu. Ali tada se dogodi jedna situacija poput ove i glavom su mi prolazile samo negativne misli. Zašto se to moralo dogoditi meni? I takve stvari”, priznao  je o stvarima koje su mu prolazile glavom.

“Ali rekao sam sebi da me Bog ne bi stavio u ovu situaciju da ju ne mogu savladati. Vjerujem da će u konačnici sve biti u redu. Prošao sam kroz gore situacije u životu i ova ozljeda zapravo ne znači ništa. Moj život bi mogao biti puno gori od problema sa slomljenim stopalom i igranja u NBA ligi. Pa tako gledam vedriju stranu. Moram vidjeti koliko sam zapravo sretan”, zaključio je McCollum.

Nakon što je odigrao sjajnih pet utakmica u ljetnoj ligi za svoju momčad, bilježeći 21 poen, 4 skoka i 3,4 asistencije u prosjeku, McCollum se ozlijedio tijekom trening kampa i još nije zaigrao svoje prve minute u NBA ligi. I dalje se ne zna točan datum njegovog povratka na terene, ali navijače Portlanda je razveselila ova vijest o povratku mladog rookieja koji bi dodatno trebao pomoći Blazersima s klupe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE