Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

C.J. McCollum osvojio nagradu Most Improved Player

Očekivano je nagradu Most Improved Player odnio bek šuter Portland Trail Blazersa, C.J. McCollum. Dobio je uvjerljivo najviše glasova, od mogućih 130 glasova za prvo mjesto, McCollum je dobio čak 101 glas za prvo mjesto. Na sljedećoj slici možete vidjeti listu svih igrača koji su dobili glas za ovu nagradu.

 

2015-2016 KIA MOST IMPROVED PLAYER


McCollum je povećao svoj prosjek poena za nevjerojatnih 14 poena po utakmici, te tako završio na 18. mjestu po prosjeku poena u ligi, s 20,8 poena. Osim poena imao je nešto više od 3 dodavanja više, te nešto manje od 2 skoka više, u odnosu na prošlu sezonu. Također je bio po postotku šuta za tri poena na devetom mjestu lige, s 42%. Uz
Damiana Lillarda, vodio je Portland do omjera 44-38 i petog mjesta Zapadne konferencije, koji im je donio dvoboj protiv Los Angeles Clippersa u prvoj rundi doigravanja. Prije početka sezone, nitko im nije davao šanse za ulazak u doigravanje, te su im prognozirali dno Zapadne konferencije, ali s timskom igrom, te odličnim backcourtom, najveće su iznenađenje ove sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE