Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

C.J. Miles odlazi u Raptorse

Toronto Raptorsi poslali su svog razigravača Cory Josepha u Indiana Pacerse, a dok će put Kanade otići C.J. Miles koji će potpisati novi ugovor s Raptorsima. Kako navodi Adrian Wojnarowski Miles bi trebao potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 25 milijuna dolara, s opcijom za treću godinu.

Miles će vjerojatno zamijeniti DeMarre Carrolla u startnoj postavi, dok će Joseph svoju minutažu pokušati izboriti protiv novog igrača Pacersa Darrena Collisona za poziciju startnog razigravača.

Iskusni Miles može igrati i šutera i nisko krilo. Prošle godine imao je 10,7 poena po utakmici i 41% za tri. Dijelit će minute s Normanom Powellom.

Joseph će napuniti 26 prije nove sezone. Prošle godine je imao za 25 minuta 9,3 poena po utakmici i 3,3 asistencije. Dobra je zamjena, igra dobro u obrani, ali nije poznat kao dobar šuter. Joseph će u novoj sezoni zaraditi 7,6 milijuna, ali ima i opciju u ugovoru.

Do ove razmjene neće još doći zbog toga što Toronto mora očistiti salary cap, pa zbog toga prvo DeMarre Carroll treba prvo otići u Brooklyn Netse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE