Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cameron Payne: Želim biti dio budućnosti Bullsa

Plesni drugar Russella Westbrooka, Cameron Payne napustio je Oklahomu nakon što je razmijenjen u Chicago Bullse u veljači. Odmah po dolasku u Vjetroviti grad ustalio se u rotaciji Freda Hoiberga, te nakon nekoliko mečeva iznosi svoje utiske:

„Treba neko vrijeme da prođe kako bi se navikao, ali želim biti dio budućnosti Bullsa. Dok sam bio u Oklahomi, putanja franšize bila je u drugom smjeru, no veoma sam sretan zbog činjenice da se Chicago odrekao nekoliko dobrih igrača u zamjenu za mene, to dovoljno govori o daljim planovima. Dobio sam ulogu koju trebam ispoštovati ovdje u Chicagu, a teško je jer sam stigao na pola sezone i morao sam naučiti dosta toga za kratko vrijeme“, započeo je Payne svoj razgovor za The Vertical.

„Svakog dana se trudim što više da naučim jer ovo je potpuno drugačija košarka u odnosu na moj prethodni tim. Trebala mi je godina da se uhodam i naviknem na suigrače u Oklahomi, a sada ovdje imam svega mjesec i pol do kraja sezone.“

U posljednjih  godinu dana uprava Bullsa je dosta eksperimentirala s playmakerima kao što su Rajon Rondo, Jerian Grant, Michael Carter-Williams, nakon što je put New Yorka otišao Derrick Rose.

„Nastupajući u dresu OKC-a znao sam da ću biti zamjena za Russella. To je bila situacija gdje sam rezerva veteranu u ovoj ligi koji igra na vrhuncu karijere. Bilo je to neprocjenjivo vrijeme, imati takvog igrača pored sebe uz činjenicu da želim da učim i napredujem svaki dan. Moram priznati da sam upijao dosta stvari od Westbrooka.“

Payne je trenutno na svojoj drugoj godini rookie ugovora, a u NBA je stigao na draftu 2015 kao 15. izbor od strane Thundera.

„Smatram da sam blagoslovljen samim dolaskom u Chicago.Veoma sam uzbuđen zbog same prilike da nastupam ovdje tako da ne želim prokockati ovu priliku. Želim izaći na teren i igrati najbolje što mogu“, za kraj zaključio je Payne.

Latest Posts

NE PROPUSTITE