Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carlos Boozer: “Utah želi nastaviti drugim smjerom”

Krilni košarkaš NBA momèadi Utah Jazza Carlos Boozer (27) je prije dva tjedna odabrao opciju odraðivanja posljednje sezone ugovora sa svojim aktualnim klubom, iako je imao moguænost postati slobodni agent.

Meðutim, u meðuvremenu su se stvari promijenile i realno je oèekivati Boozerov trade.

“U klubu su mi rekli da žele nastaviti drugaèijm smjerom i ja poštujem njihovu odluku. Zajedno smo se dogovorili da æemo pokušati napraviti trade od kojeg bi koristi imao i klub i moja obitelj i ja” rekao je Boozer za èikašku radio postaju WMVP.

U Utahu bi se na prodaju Boozera lako mogli odluèiti buduæi da bi on u posljednjoj sezoni ugovora trebao inkasirati èak 12.7 milijuna dolara, kao i zbog èinjenice da bi “Jazzeri morali plaæati porez na luksuz, buduæi da prekoraèuju gornju granicu.

Boozer je stigao u Utah prije pet godina iz Clevelanda, a otada je ostvarivao prosjek od 19 koševa i 10 skokova u 276 od moguæih 410 odigranih utakmica. Prošle je sezone odigrao tek 37 utakmica radi ozljede lijevog koljena.

“Imao sam nekoliko ozljeda, ali osjeæam da sam sada 100% spreman. Zdrav sam, osjeæam se dobro i dokazat æu svima sljedeæe sezone da mogu ponovo odigrati bez ozljeda na viskoj razini” zakljuèio je Boozer

Latest Posts

NE PROPUSTITE