Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony i D-Wade se narugali Srbinu, jednom od najvećih promašaja u povijesti NBA lige

Samo su dva igrača izabrana na legendarnom NBA draftu iz 2003. godine ispred NBA veterana i igrača Portland Trail Blazersa, Carmela Anthonyja.

Prvi pick je naravno bio superstar NBA lige LeBron James, koji trenutno igra za Los Angeles Lakerse, dok je čovjek koji je izabran na drugom mjestu po mnogim košarkaškim analitičarima jedan od najvećih promašaja u NBA povijesti. Taj čovjek nije nitko drugi nego Darko Miličić.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1243699346354233347?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1243699346354233347&ref_url=https%3A%2F%2Fclutchpoints.com%2Fblazers-news-carmelo-anthony-has-one-word-response-to-dwyane-wade-darko-milicic-question%2F

Za vrijeme videa uživo na Instagramu s prijateljem i sučlanom “Banana Boat CrewaDwyaneom Wadeom, Melo je izjavio kako se uopće ne sjeća tko je Miličić.

Carmelo se čak našalio i rekao da je poziv prekinut čim je D-Wade spomenuo srpskog igrača.

Šalu na stranu, Melo sigurno poznaje Miličića koji je uspio odigrati devet sezona u NBA ligi od 2003. do 2012. godine. Do danas se klasa NBA drafta iz 2003. godine još uvijek smatra jednom od najboljih u povijesti NBA, tada su izabrane superzvijezde poput Jamesa, Anthonyja, Wadea i Chrisa Bosha.

Već prije drafta se znalo kako će Jamesa birati momčad iz njegove rodne države Ohio, Cleveland Cavaliersi, dok su stručnjaci vjerovali da je Melo siguran drugi pick nakon spektakularne sezone u dresu sveučilišta Syracuse Orange.

Međutim, Detroit Pistonsi, koji su imali drugi sveukupni odabir, odlučili su izabrati Miličića umjesto da odaberu nekog od trojice budućih NBA superzvijezda.

Miličić je inače već u rookie sezoni 2004. godine osvojio NBA prsten s Pistonsima, ali karijera mu se nakon toga nije razvila u očekivanom smjeru. Srpski centar je još igrao za Orlando, Memphis, New York, Minnesotu i Boston, prije nego što se povukao.

Darko je pokušao ostvariti košarkaški povratak, pa čak i bizaran prijelaz na MMA nakon svoje NBA karijere.

U NBA karijeri je bio na prosjeku od 6,0 ​​poena i 4,2 skoka u 468 odigranih utakmica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE