Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony: Knicksi su predmet sprdnje

Frustracije jednog od najboljih strijelaca lige došle su do vrhunca. Nisko krilo New York Knicksa Carmelo Anthony vjeruje kako je njegova momčad trenutno najveći vic u ligi.

Večeras će se odigrati derbi New Yorka između Knicksa i Netsa. Iako su obje momčadi u medijima bile među glavnim konkurentima za pobjedu na Istoku, na njihovu žalost obje momčadi pružaju očajne igre. Knicksi u 16 odigranih susreta imaju samo tri pobjede i čak 13 poraza, dok Netsi nisu u puno boljoj situaciji s pet pobjeda i 13 poraza.

Dvoboj će izravno prenositi nacionalna televizija TNT, a novinari su iznijeli mogućnost podsmjehivanja na račun obje momčadi, što Anthonyja baš nije previše uzrujalo: “Za to me nije briga. Trenutno smo predmet sprdnje u ligi. Ne smijemo to kriti. To je istina. Zato je ovo velika utakmica za nas. Da li mi se sviđa što nam se ljudi smiju? Naravno da ne, ne sviđa mi se taj osjećaj.”

S Anthonyjem se vjerojatno slaže većina igrača iz obje momčadi. Njegov suigrač J.R. Smith izjavio je kako je rivalstvo Knicksa i Netsa trenutno najmanje važna stvar: “Mnogo je mržnje između ovih momčadi. Ali sada bi trebali rivalstvo staviti na stranu i fokusirati se na stanje u svojoj momčadi, a ne na to da se međusobno ne volimo. Vjerujem da se svi u dvorani slažu sa mnom.”

Treneri Jason Kidd i Mike Woodson složili su se da su obje momčadi zasad očajne. Woodson: “Očekivanja su bila velika za obje momčadi. I donekle se slažem s Kiddom. Oboje smo očajni u ovom ranom dijelu sezone.” Na pitanje da i postoji dodatni poticaj za pobjedu nad Netsima rekao je: “Mislim da je bilo koja pobjeda trenutno važna za našu momčad. Važno je za psihu igrača. Oni još nisu odustali i posvećeni su poboljšanju situacije.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE