Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony misli kako je pred Knicksima velika sezona

Jedan od ponajboljih igrača današnjice i najbolji NBA strijelac prošle sezone, Carmelo Anthony, misli kako Knickse sljedeće sezone očekuju velike stvari. Anthony je očito mislima u sezoni koja slijedi te uopće ne razmišlja niti ne spominje svoje planove nakon završetka sljedeće sezone kada postaje slobodan igrač.

“Očekuje nas velika godina”, rekao je Anthony za ESPN. “Velika nadolazeća sezona za mene, kao i za tim te cijelu organizaciju.”

Postojala su nagađanja kako bi Los Angeles Lakersi mogli pokušati dovesti Anthonyja sljedećega ljeta, no Anthony je sretan u Knicksima, a nada se i da bi mogao odvesti svoju momčad do NBA naslova prvi puta nakon davne 1973. godine. Prošle sezone Anthony je predvodio svoju momčad do 54 pobjede u sezoni što je bilo dovoljno za divizijski naslov nakon 19 godina i drugo mjesto Istočne konferencije. Ipak, u drugoj rundi playoffa prejaki za Knickse bili su Indiana Pacersi.

Knicksi se ovoga ljeta napravili neke promjene koje će sigurno pripomoći Anthonyju i cijeloj momčadi za napad na NBA finale. Ovoga ljeta doveli su Mettu World Peacea i Andreu Bargnanija, a produžili su suradnju s J.R. Smithom, Pablom Prigionijem i Kenyonom Martinom što dovoljno govori o ozbiljnim ambicijama Knicksa za sezonu koja slijedi.

Anthony je također odgovorio kako ne zna hoće li naredna sezona odrediti njegovu dugoročnu budućnost u klubu.

“Stvarno ne znam, to je trenutno teško reći”, rekao je Anthony. “Imamo nove igrače poput Peacea i Bargnanija, a za Bargnanija mislim kako je on prava krađa za nas. On će nam puno pomoći u širenju perimetra, a uz to smo vratili i  Smitha i ostale temeljne igrače. Vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno. Još nismo izašli na parket.”

Nema sumnje kako je pred Knicksima veliki posao ukoliko žele daleko dogurati. Istok je još jači nego prošle sezone, uz opasno pojačane Brooklyn Netse, Miami Heat koji želi doći do treće uzastopne titule, Chicago Bullse kojima se vraća Derrick Rose te Indiana Pacerse koji žele još dalje dogurati s oporavljenim Dannyjem Grangerom sigurno im neće biti lako.

Latest Posts

NE PROPUSTITE