Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony najavio odlazak iz New Yorka?

Već duže vrijeme je poznato kako se Carmelo Anthony i Phil Jackson ne vole. Sada je taj hladan odnos postao još hladniji. Sve to zbog članka koji je napisao Jacksonov dugogodišnji prijatelj Charlie Rosen.

Naime, u tom članku Rosen je napisao kako  Anthony više nije koristan Knicksima. Iako Melo zna da taj Jackson nije taj koji je napisao članak, ipak se osjeća kako tu ima nešto zbog jako bliskog odnosa između Rosena i Jacksona.

Ako je to slučaj, onda bi trebali porazgovarati o tome“ , rekao je Anthony. „Ako oni misle da je moje vrijeme u New Yorku završeno onda trebamo porazgovarati o tome. Slušajte. Ako se oni tako osjećaju, onda je to tako. Ja o tom nisam nikada razmišljao. Čujem o tom. Slušam sve to i  ipak dolaznim svaki dan i radim i igram te pokušavam ne obraćati pozornost na sve to.“

Neke od spominjanih opcija za razmjenu, Los Angeles Lakersi, Cleveland Cavaliersi i Los Angeles Clippersi, imaju neke velike prepreke uza savladati kako bi ovako nešto uopće imalo smisla, ne pričajući uopće o tome želi li Anthony odbaciti svoju no-trade klauzulu.

Ipak, zbog te klauzule,godina i sve manjeg utjecaja na parketu, neće biti lako pronaći ekipu koja bi ga mogla prihvatiti. Postoji samo nekoliko ekipa koje bi bile voljne riješiti se nekih svojih igrača kako bi doveli igrača u toj situaciji.

U međuvremenu, Knicksi padaju sve niže i niže na tablici istočne konferencije pretrpivši još jedan poraz od Atlante 108-107.

Latest Posts

NE PROPUSTITE