Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony napušta Knickse?

Nisko krilo New York Knicksa, Carmelo Anthony, postaje nesiguran oko svoje budućnosti u New Yorku. Naime nakon što je u nekoliko navrata izjavio da ne želi otići iz kluba, te da vjeruje u Phila Jacksona, ipak u zadnje vrijeme i Anthony pokazuje da ipak nešto nije dobro u New Yorku.

Na pitanje hoće li biti u Knicksima sljedeće sezone, Anthony je odgovorio: “Sranje, stvarno ne znam. Iskreno, jako je teško odgovoriti na takva pitanja kada ne znate što će se dogoditi na kraju ljeta. Mi još uvijek imamo mjesec dana sezone. Tako da što se tiče toga, hoću li ja ostati u New Yorku i sljedeće, ostaje na vama da nagađate.”

Nakon toga novinari su ga pitali o mogućnosti da ne Knicksi ne potpišu neko veliko ime tijekom ljeta, te je Anthony odgovorio: “Ja ne znam što će se dogoditi ovo ljeto. Ja ne mogu to predvidjeti.”

Novinare je također zanimala i njegova no-trade klauzula koja stoji u ugovoru, te hoće li je on odbaciti. “Kada se radi o no-trade klauzuli, ja bih je trebao odbaciti, da bih se odlučio što mi je sljedeći korak. Mislim da će mi to biti prvi korak, ako odlučim to napraviti, za bilo kakvu promjenu.”

Carmelo Anthony i New York Knicksi, ovu sezonu su dobro počeli, ali nije dugo trajala njihova dobra igra, te se trenutno nalaze na 13. mjestu Istočne konferencije s omjerom 28-41. Iako imaju teoretske šanse za playoff, to im je ipak nemoguća misija.

Anthony trenutno u ovoj sezoni ostvaruje: 21,8 poena, 8 skokova, 4,2 dodavanja, 44 FG%, za 35 minuta na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE