Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony ne razumije poteze čelnika Knicksa

Carmelo Anthony je priznao kako ne razumije viziju budućnosti koju planira uprava New York Knicksa nakon trade deadline u kojem nisu ništa napravili.

Ne, ne sada. Ne, ako ću biti iskren. Mislim da su nešto planirali u ovom trade deadline, napraviti neki potez. Mislim da je to bio naš plan. Sada su se ponovno vratili na ploču i opet prave neki novi plan za budućnost ove momčadi“, izjavio je Carmelo.

Knicksi su razgovarali o mogućoj razmjeni Derricka Rosea za Rickyja Rubija. Također bilo je razgovora o mogućoj razmjeni Anthonyja s nekoliko drugih momčadi tjednima prije deadline, ali nitko nije imao konkretniju ponudu.

Nitko ne bi volio biti u nesigurnoj situaciji“, rekao je Melo. „Svi želimo znati što se događa, pogotovo kad to vas uključuje. Mislim da nisam jedini koji osjećaja to. Postoje i drugi igrači koji isto osjećaju, žele biti uključeni u to, a možda i ne, ali bar znaju što se događa oko njih. Ja sam u nekakvoj situaciji gdje ne znam što se radi“, rekao je Melo novinarima.

Anthony koji ima no-trade klauzulu, izjavio je kako je iščekivao Knickse kako neće uspjeti razmijeniti ga do deadline.

Nisam se brinuo zbog toga, niti istraživo niti čitao. Znao sam to otprilike nekoliko zadnjih dana“, izjavio je Anthony kojemu Knicksi nisu pristupili konkretno oko razmjene. „Svi znamo otprilike što se tamo događa, vidimo je li vrijedno razgovora. Očito ništa nije bilo vrijedno razgovora“, izjavio je za kraj Melo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE