Wednesday, May 1, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony ne vjeruje da će Phil Jackson postati trener Knicksa

Carmelo Anthony uvjeren je kako se Phil Jackson iduće sezone neće vratiti trenerskom poslu. Naime, ovih dana se pojavila glasina kako će Zen Master voditi Knickse na domaćim utakmicama, a sadašnji trener Kurt Rambis na gostujućim.

„Phil se više ne bavi trenerskim poslom. Stoga pustimo tu glasinu na miru“, rekao je Anthony. Dodao je kako smatra da Jackson ne razmišlja o povratku u trenersku ulogu, te kako bi ga trebalo pustiti da bude predsjednik. Kurt Rambis također smatra kako se Jackson ne misli prihvatiti trenerskog posla. „Trenerski posao je težak i on mi nikad nije dao naslutiti kako se želi vratiti tomu“, izjavio je.

Knicksi su se nedavno rastali s Derekom Fisherom, i na njegovo mjesto postavili Kurta Rambisa, nekadašnjeg Jacksonovog asistenta u Los Angeles Lakersima. Na ljeto će trenersko mjesto biti upražnjeno, a Phil Jackson je nedavno izjavio kako će Rambis biti jedan od kandidata. Carmelo Anthony također smatra kako Rambis zaslužuje priliku. „Phil je doveo Kurta s razlogom. Treba vidjeti kako će se nositi sa situacijom i kako će tim reagirati na njega. Ali, također smatram kako treba sagledati i ostale kandidate“, dodao je.

New York Knicksi su trenutno na 13. mjestu Istoka s neuglednim omjerom od 28 pobjeda i 40 poraza, te je doigravanje za njih praktički neuhvatljivo. Premda su u jednom trenutku bili na omjeru 22-22, te se činilo kako je ova sezona bolja od prethodne, Knicksi su jako pali u formi i našli se u prošlogodišnjoj situaciji. U New Yorku se očekuje bolja iduća sezona, pa će biti zanimljivo vidjeti tko će se na kraju naći u trenerskoj stolici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE