Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony nezadovoljan igrom Knicksa

Nakon poraza protiv Atlanta Hawksa (110:90), petog uzastopnog poraza New York Knicksa u Madison Square Gardenu, Carmelo Anthony nije bio presretan.

“Igramo očajno u ovom trenutku. Razočaran sam našim trudom i voljom, jednostavno ne odrađujemo posao. Ovakva igra nema veze s trenerom Woodsonom niti sa strategijom, ovo je stvar truda”, započeo je Anthony.

Iako je Anthony naglasio kako krivnja nije na leđima glavnog trenera Mikea Woodsona, navijači Knicksa misle drugačije. Naime, sredinom treće dionice je započelo skandiranje “fire Woodson”, što dovoljno govori o navijačkoj klimi u legendarnoj dvorani.

Nakon pobjede na otvaranju sezone protiv Milwaukee Bucksa, Knicksi su u čak pet utakmica zaredom upisali poraz na domaćem terenu te su trenutno na omjeru 3-6. Bolji su bili redom Minnesota Timberwolvesi, Charlotte Bobcatsi, San Antonio Spursi i Atlanta Hawksi. Najgori poraz je bio protiv Spursa, 120:89, u tom susretu su gubili čak 37 razlike.

“Nećete pobijediti nikoga ako igrate mekano kao što mi igramo. Hawksi su večeras igrali s ogromnom dozom truda i nismo se mogli nositi s njima”, rekao je Woodson nakon poraza.

J.R. Smith je u susretu protiv Hawksa šutirao 3/18, a promašio je čak osam trica. Osvrnuo se na svoju predstavu: “Oprostite mi na jeziku, ali večeras sam igrao kao govno. Igram loše otkad sam se vratio i nisam sretan zbog toga.”

Anthony je utakmicu završio s 23 poena i 12 skokova, a za kraj je rekao: “Moramo raditi više od ovoga. Moramo igrati kao ekipa, ne želim pobijediti utakmicu sam niti mi je to cilj. Trenutno sam frustriran, osjećam se loše i nemam riječi.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE