Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony obavio sastanak s Netsima

Posljednji dan za moguæe promjene igraèa meðu NBA klubovima je 24. veljaèe, a uvjerljivo najinteresantnije pitanje je gdje æe (i hoæe li uopæe negdje) završiti Carmelo Anthony.

Zadnjih dana su se izmjenjivale kombinacije Melove buduænosti, a dotièni je u subotu obavio nove pregovore s New Jerseyem, te su oni opet prvi kandidati za preuzimanje njegovog trogodišnjeg ugovora od 65 milijuna amerièkih dolara.

Kada se zakotrljala prièa o Anthonyju, New Jersey je bio prvi favorit, no vremenom se sve uèestalije poèelo prièati o New Yorku. No, važno je znati da Denver, sadašnji klub Anthonyja, u toj prièi preferira razmjenu s New Jerseyem.

Po njoj bi u New Jersey otišli Carmelo Anthony, Chauncey Billups, Renaldo Balkman, Melvin Ely i Shelden Williams, dok bi u Denver došli Devin Harris, Troy Murphy, Ben Uzoh i èak èetiri buduæa izbora prve runde drafta.

New York, pak, za iste te igraèe Denvera bez Elyja, nudi Danilu Gallinarija, Raymonda Feltona, Wilsona Chandlera, Eddyja Curryja i jedan izbor drafta.

No, nisu to dvije jedine kombinacije po pitanju Anthonyja. Spominju se još Minnesota i Sacramento, ali po kuloarima i prvaci Los Angeles Lakersi. Oni su, navodno, za Anthonyja, Billupsa i ostale spremni dati Andrewa Bynuma, Rona Artesta i Dereka Fishera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE