Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony odlazi u Netse?

Sjajni 26-godišnji krilni košarkaš Carmelo Anthony, znano je, odreðeno vrijeme pokazuje ljutnju nezadovoljstvo u Denver Nuggetsima, jedinoj svojoj momèadi u NBA karijeri.

Kao treæi izbor je 2003. godine Anthony došao u Denver i svake je sezone ubacivao prosjeèno više od 20 poena po utakmici.

Praktièki je od samog dolaska u NBA ligu Anthony u statusu zvijezde i ponajboljeg igraèa lige (kao i LeBron James i Dwyane Wade koji su iste godine zakoraèili u NBA ligu), a najveæi uspjeh koji je ostvario s Denverom je bilo igranje finala Zapadne konferencije prije dvije sezone protiv Los Angeles Lakersa.

Njemu je, pak, oèigledno dosadilo èekanje da u ovom klubu ugleda cilj (naslov prvaka) i želi promjenu. Ugovor mu istjeèe krajem iduæe sezone, no želi otiæi i prije no što postane slobodan igraè.

Dugo vremena je izgledalo da je New York njegova nova destinacija, ali posljednji izvještaji iz SAD-a govore da je mnogo bliže odlasku u New Jersey i to tijekom sezone koja poèinje krajem listopada.

Amerièki mediji spominju da bi se mogla dogoditi promjena unutar èetiri kluba i to Denvera, New Jerseyja, Utaha i Charlotte. Zasad se tek govori da bi Anthony završio u Netsima, prošle sezone najgoroj momèadi lige, ali i klubu koji ima velike ambicije za buduænost, dok bi, primjerice, Rus Andrej Kirilenko pojaèao Denver.

Latest Posts

NE PROPUSTITE