Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony oduševljen Porzingisom

Kristaps Porzingis je prešao dalek put: od toga da mu cijeli Barclays Center zviždi pa sve do toga da ga zovu herojem ovogodišnjih New York Knicksa. Mladi Litavac svaku domaću utakmicu zapali legendarni Madison Square Garden i naveo je sve one koji su imali i trunke sumnje u njega da jednostavno zašute. Par izvještaja je govorilo kako je i velika zvijezda Knicksa Carmelo Anthony nezadovoljan izborom 19-godišnjaka ali kao i svi fanovi Knicksa, promijenio je mišljenje. Još od kolovoza ove godine, ova dva igrača rade zajedno i usprkos tome, Melo se iznenadio igrom Porzingisa protiv Houstona prije par dana.

Imao je ovo da kaže: „Čovječe on je visok 7-3 (2.21m). Jedini razlog što su ljudi bili zabrinuti je zato što ga nisu gledali, nisu ga znali. Ali kada si visok kao on, samo digneš ruke i to je blokada. Vidjeti kako ima sedam blokada, nije me to iznenadilo. Iznenadilo me to što je imao 24 poena i 14 skokova pored toga, kao što je iznenadilo sve nas.“     

Knicksi su počeli sezonu 8-6 i priča se o prvoj playoff sezoni u tri godine. Sezona jeste tek počela ali zasada, Knicksi izgledaju vrlo dobro na terenu. Više o tome možete pročitati u kolumni Harisa Kujana koji se pozabavio dosadašnjom sezonom ekipe za koju navija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE